BRUIDSREPORTAGE

Er zijn miljoenen trouwfotografen actief. Neem je tijd en vind de fotograaf die het beste bij jullie past. Laat jullie gevoel en hart beslissen. Wie spreekt jullie aan. Kun je je voorstellen dat het verhaal van jullie trouwdag verteld wordt door mij? Dan lijkt het me enorm leuk om jullie te mogen ontmoeten!

Stuur me een email en vertel me over jullie en jullie bruiloft. Ik houd van een goed verhaal. Let’s talk!

De meeste bruiloften duren langer dan 8 uur en meestal tussen de 12 en 15 uur. De meeste echte en bijzondere momenten gebeuren ‘tussen-de-bedrijven-door’ en zijn niet te plannen.

Als je om half negen ‘s morgens start met de voorbereidingen, zal ik daarbij zijn als je dat wilt. Voor mij gaat het om het vastleggen van jullie trouwdag en de best mogelijke foto’s maken. Door er de hele dag te zijn kan ik die momenten pakken en de momenten tussendoor. Ik mis veel mooie momenten als ik net voor de ceremonie binnen kom wandelen en na het aansnijden van de taart weer vertrek. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om beelden, mijn tijd of de vraag of ik nog een foto wil maken van jou en je broers.

Mijn passie is om dit zo persoonlijk mogelijk vast te leggen in een verhaal dat jullie herkennen. Voor later. Geen ongemakkelijke beelden, maar echte, mooie, lieve, gevoelige en grappige momenten, die laten zien wie jullie zijn. Elke bruiloft is anders, bijzonder. Ik ben altijd op zoek naar momenten, emoties, de mensen.

Geniet van jullie dag en laat deze komen zoals deze komt. Laat rustig de dingen gebeuren zoals ze moeten gebeuren. Ik ben er toch.

AANBIEDING 2018 – € 1.800,-

12 uur fotografie (3 uur gratis dus!)

Geldig als de boeking definitief is voor 31 december 2017

BASIS € 1500,-

6 uur fotografie

Elke reportage is inclusief:

Kennismakingsgesprek

Reiskosten tot 100 km vanaf Bussum (1404 GT)

BTW

Album 20 x 20 cm, 15 spreads

Minimaal 400 foto’s in hoge resolutie en in WEB formaat

Link waar jullie gasten de foto’s kunnen bekijken en nabestellen

Elk extra uur fotografie a  € 100

De aanvragen voor 2018 komen binnen, dus wees er op tijd bij!

Uitbreiding van het album met extra pagina’s, grotere afmeting, ouderalbums, prints etc is mogelijk tegen meerprijs

Trouwen jullie in het buitenland? Natuurlijk ben ik dan ook graag jullie fotograaf. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Heb je nog vragen? Mail me even.

(Bovengenoemde prijzen kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.)

“Ik vind het belangrijk dat jullie genieten van jullie bruiloft en dat jullie later door de foto’s de dag keer op keer een beetje opnieuw kunnen beleven”